Over ons

Wij zijn En Masse.

En Masse, opgericht door Sjoerd Maessen (hey, Maessen en En Masse bevatten dezelfde letters!) is een persoonlijk webbureau voor het ontwikkelen van online applicaties en platformen. En Masse is een anagram van Maessen, maar betekent ook “in grote getale”. Dat beschrijft precies hoe wij zijn: wij kunnen je overal bij helpen. Als het maar technisch is :-) Onze passie ligt daarbij in data; veel data. Want meten is weten.

Wij houden van uitdagingen.

Wij bouwen gave dingen. Verbeteren jouw online aanwezigheid. Met online applicaties of platformen. Of je nu het volledige product door ons wilt laten bouwen of alleen onze bak aan kennis en ervaring wilt lenen voor hulp aan de zijlijn. Wij helpen je.

Geen scope of uitdaging is ons te gek. Wij houden juist van uitdagingen. Jouw idee vertalen wij. En ben je op zoek naar een technische partij die ingewikkelde technische zaken begrijpt en kan vertalen naar “gewone mensentaal”? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ons is geen technische term te ingewikkeld.

Wij werken trouwens altijd samen met jou. There is no I in team. Jouw betrokkenheid is voor ons van groot belang. Want samen komen we tot het beste eindresultaat. En daar gaan we voor. Welkom bij En Masse!

Bel of mail ons