Data specialist helpt bij het interpreteren van jouw data.

Data specialist.

Cijfers zijn tegenwoordig overal en de statistieken, grafieken en tabellen vliegen ons om de oren. Maar waar zijn deze informatiebronnen op gebaseerd? Zijn ze wel op de goede manier geĆÆnterpreteerd? Dit vraag je je misschien af bij het lezen van de krant of bekijken van het nieuws, maar zulke vragen zijn ook relevant voor je bedrijf. Het vergt namelijk veel specialisme en expertise om data op de juist manier te interpreteren. Als data specialist hebben wij ons hier volledig op toegelegd en zo weten wij alles over software, big data en ook de security ervan. Wil je meer weten over wat data kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

Werkwijze bij de overstap naar een data driven organisatie

Werkwijze bij overstap.

Met cijfers en data wordt duidelijkheid gecreƫerd van wat er echt speelt in jouw bedrijf. Als data specialist kunnen wij jou adviseren over hoe je strategisch kunt inspelen op deze data. Wij kunnen dankzij onze kennis makkelijk door jouw data navigeren en advies geven hoe te groeien of die laatste puntjes op de i te krijgen.

Onze adviezen geven wij op basis van concrete doelen die vooraf door jou worden opgesteld. Hierdoor kunnen wij effectief en professioneel te werk gaan. Zodra wij een ontdekking hebben gedaan, hoor je dit gelijk van ons en kun je bekijken of je ons advies wil gaan implementeren in jouw organisatie. Wij schotelen je niet alleen harde cijfers voor, maar maken onze bevindingen ook visueel inzichtelijk. Hierdoor zie jij meteen wat wij bedoelen en spreken we dezelfde taal.

Neem contact op

Welke kennis hebben onze data specialisten in huis?

Kennis van onze specialisten.

Om jou te kunnen voorzien van een onderbouwd en weloverwogen advies, hebben al onze werknemers een achtergrond op het gebied van computer science. Zo onderbouwen wij al onze adviezen met statistieken, om het voor jou inzichtelijk te maken.

Wij kunnen ook goed overweg met rommelige data. Dat is voor ons geen enkel probleem, want wij weten precies waar alles voor staat. Ook hebben wij alle kennis rondom api, PHP en Symfony in huis. Bovendien zijn wij ook altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom machine learning, een onderwerp waar veel data driven-organisaties nu al gebruik van maken. Jij straks misschien ook wel?

Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden te bespreken. Als data specialist staan wij klaar om in jouw data te duiken en een maatwerk applicatie te ontwikkelen.

Neem contact op