Data specialist helpt bij het interpreteren van uw data.

Data specialist.

Cijfers zijn tegenwoordig overal en de statistieken, grafiekjes en tabellen vliegen om uw oren. Alleen waar zijn deze informatiebronnen op gebaseerd? Zijn ze wel op de goede manier geĆÆnterpreteerd? Dit soort vragen komen misschien bij u op als u de krant leest of het nieuws bekijkt maar ze zijn ook relevant voor uw bedrijf! Het vergt namelijk veel specialisme en expertise om data op de juiste manier te interpreteren. Als data specialist hebben wij ons hier volledig op toegelegd en weten wij alles over software, big data maar ook over de security ervan. Wilt u meer weten over wat data kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Werkwijze bij de overstap naar een data driven organisatie

Werkwijze bij overstap.

Met cijfers wordt er duidelijkheid gecreƫerd in wat er echt speelt in uw bedrijf. Als data specialist kunnen wij u adviseren hoe u strategisch kunt inspelen op de data. Wij kunnen ons makkelijk door uw data heen navigeren en komen met adviezen waar uw onderneming alleen maar van zal gaan groeien.

Dit doen wij op basis van concrete doelen die vooraf zijn opgesteld. Hierdoor kunnen wij effectief en professioneel te werk gaan. Zodra wij een ontdekking hebben gedaan communiceren wij dit gelijk met u en kunt u bekijken of u dit wilt voorstel wilt gaan implementeren.

Hierbij schotelen wij u niet alleen de harde cijfers voor maar maken de bevindingen ook visueel inzichtelijk. Hierdoor is het meteen duidelijk wat wij bedoelen en spreken we dezelfde taal.

Neem contact op

Welke kennis hebben onze data specialisten in huis?

Kennis van onze specialisten.

Om u te voorzien van onderbouwd en weloverwegen advies hebben al onze werknemers een achtergrond op het gebied van computer science. Zo onderbouwen wij al onze adviezen met statistieken om het inzichtelijk te maken.

Verder kunnen wij goed overweg met rommelige data. Dat is voor ons geen enkel probleem want wij weten precies waar alles voor staat. Ook hebben wij alle kennis rondom, api, PHP en Symfony in huis. Bovendien zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom machine learning, een onderwerp waar veel data driven organisaties nu al gebruik van maken. En misschien u straks ook wel?

Maak een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken! Als data specialist staan wij klaar om in uw data te duiken en een maatwerk applicatie te ontwikkelen.

Neem contact op